Selvoptaget – Reality deltagere på afveje

Irina

Foto: TV3/Anders Wickström

Selvoptaget er netop startet og skildrer unge reality deltageres hverdag efter deres tv optræden optaget med eget kamera. Serien er på 8 afsnit på DR3 – først afsnit i dag d.15/01 kl. 21.30

Personerne

I første afnsit følger vi Joy fra bl.a Singleliv, Irina fra divaer i junglen og Pernille fra Paradise Hotel. Fortællingen hopper fra person til person.

Pernille om livet efter Paradise

Pernille har det svært ved at få det til at hænge sammen økonomisk og har ingen penge og må derfor låne 200 kr. Af sin mor til hende og datteren, der kommer til pasning hos Pernille. Derudover har Pernille enkelte mønter og pant flasker til at klare dagene med datteren indtil hun skal retur til sin far. Kontoudtoget viser 2,71 kr. På kontoen.

Pernille har svært ved at finde job efter Paradise, da hun er blevet kendt som ”dumme Pernille” og har glemt at betale skat efter deltagelse i reality og har nu efter eget udsagn en gæld som hun skal høre mere om hos politiet.

Irina om livet efter reality

Irina har ikke været god nok til at tjene penge på reality. Hun har møde med sin agent Kevin, som hun finder ud af måske ikke hedder Kevin, men Ali og fornemmer at det ikke er en god i´de at underskrive den kontrakt de er ved at indgå. Han virker for smart i en fart.

Undervejs i optagelserne bliver hun konfronteret af en taxachauffør, der spørger efter hendes nummer – ”du er så fucking smuk – må jeg ikke få en bid af dig”

Joy om livet efter Reality

Joy forstår ikke hvorfor der har altid været penge til filmcrewet men ikke hende som deltager.Hendes hund, Lucas er syg og hun står i en svær økonomisk situation, da hun får SU, er i praktik og ikke har mulighed for et fritidsjob for at betale hundens medicin. Hun er derfor afhængig af donationer hvilket hun i udsendelsens første afsnit får 900 kr. På. Derudover tjener hun 2.000 kr. På nogle billeder til Ekstra Bladet, som hun dog ikke er tilfreds med i forhold til artiklens overskrift.

 

Hvor kan du se afsnittene?

Da programmet er lavet af vores public service kanal, DR3 kan alle se det med en almindelig antenne på taget og et fjernsyn, der understøtter digitale kanaler og mpeg4. Nåede du ikke at se afsnittet kan du se det på: http://www.dr.dk/tv/se/selvoptaget

Kommenter artiklen!