Gratis TV (næsten) – HVIS du ellers også skal have bredbånd

Bemærk – artiklen er forældet

Min anbefaling til bredbånd er Kviknet – suppler med kanaler fra boxer eller yousee.

——————————–

Hader du også de dyre tv-pakker og overvejer streaming løsningen i stedet? Så overvej tilbuddet fra Telia! Det koster kun 50 kr…

Næsten gratis Telia TV

Telia mangler kunder på både deres bredbånd og tv og lancerer nu det billigste tilbud jeg til dato har set på kombinationen af TV og bredbånd – samlet hos én udbyder.

Konkurrencen

De seneste år har konkurrenter som Watzmenow og WorldTV ellers forsøgt sig med løsninger, der virker uanset udbyder. Begge er dog lukket igen.

Hvad koster det?

Kan du holde dig til Telia får du nu  trådløs router og adgang til Telia TV på computer, tablet og smartphone for 269 kr. om måneden – binding i 6 måneder. Det er billigt!

Hvilke kanaler er så med?

Indrømmet – basispakken med 17 kanaler (kaldet 4ONE) er ikke den mest sexede tv-pakke. Du får Kanal 5 og TV2 (samt regioner) som de mest interessante ud over kanalerne fra DR som du kan modtage gratis på en almindelig antenne. For 100 kr. ekstra om måneden begynder kanal udvalget at være mere interessant – men er det en basis løsning du ønsker – får du efter min mening ikke et bedre tilbud nogen andre steder!

Hvordan er kvaliteten?

Kvaliteten på TV er god – men forvent ikke samme knivskarpe kvalitet som boxer TV, satellit TV eller Yousee. Benytter du web-tv kunne kvaliteten være bedre – på tablet og mobil er kvaliteten perfekt i forhold til skærmstørrelsen.

Virker det overalt?

Ja – og nej. Telia TV fungerer så længe du er på en dansk internetforbindelse, Telia TV boksen, virker kun på din Telia bredbåndsforbindelse.

Test af Telia TV

Jeg har tidligere testet Telia TV – opsummeringen fra dengang kan du læse her

Læs mere om tilbuddet

Besøg Telia her!

Kommenter artiklen!