Se Paradise Hotel gratis på nettet!

Så er det igen tid til endnu en omgang af Paradise Hotel – Denne gang med special guest Paris Hilton. Hvor længe hun skal være på hotellet vides endnu ikke – men mon ikke det kun er den første uge hun skal være med for at hype programmet lidt op – og kendt fra reality må man sige Paris er.

Paris Hilton og Rikke

Foto: TV3/Lemche&Serup

 

Opskriften fra de forrige år er der ikke umiddelbart forskel på – en mase lækre drenge og piger indkvarteres på et lækkert hotel i mexico med hvad der minder om fri bar og fede omgivelser – det skal jo næsten gå galt!

Hvordan kan jeg se Paradise Hotel gratis?

Den nemmeste måde at følge med i Paradise hotel er på play.tv3.dk. Det er tilmed en helt gratis måde hvorpå du kan følge med i programmet. Du kan se dagens afnit – men ikke frem i tiden på samme måde som du kan med Viaplay. Streaming kvaliteten er flydende – men kvaliteten er på ingen måde prangende. Du skal ligeledes leve med at der vil være nogle enkelte reklamer, som du er tvunget til at se. Det er med andre ord ikke den løsning jeg umiddelbart vil anbefale.

Du kan også se Paradise Hotel gratis den første måned på viaplay.dk – Du kan læse artiklen her.

Hvor kan jeg se Paradise Hotel i god kvalitet?

Der er flere muligheder. Den bedste kvalitet opnår du som udgangspunkt ved at have en udbyder, der leverer tv3 i realtime. Det gør Boxer som helt ny udbyder og ellers TDC, Yousee, eller Viasat. Har du ikke nogen af disse udbydere er den bedste betalte løsning Viaplay.dk. Det er en streaming tjeneste, der giver dig mulighed for på samme vilkår som eks. Netflix at se en hel del af de danske produktioner fra TV3 og giver dig mulighed for ikke kun at se dagens afsnit men også morgendagens samt paradise after dark – som giver dig en masse ekstramateriale som du ikke får i tv-udsendelsen.

Hvilke deltagere er med I Paradise Hotel fra starten?

Paradise Hotel 2013 gruppebillede

Foto: TV3/Lemche&Serup

 

Gruppebilledet for de første deltager ser du ovenfor. Det tæller Stolle, Alexander, Anis, Anna, Camilla, Kasper, Malene, Mette og Martin. Allerede i første uge kommer Camilla Sofie dog ind på hotellet – og bliver partner med Stolle. Det bliver spændende at se hvordan personlighederne udvikler sig over tid – men der er ingen tvivl om at Martin allerede er alfa-han fra starten. Munden står stort ikke stille fra alderspræsidenten med truthornet.

Hvad er der sket i de første afsnit?

Malene Paradise Hotel

Foto: TV3/Lemche&Serup

Anis Paradise Hotel

Foto: TV3/Lemche&Serup

Anis og Malene har allerede startet den første partner konflikt. Hun har udtalt ”Jeg stoler ikke på Anis overhovedet” – og fortalt det direkte til ham. Så spørgsmålet er hvor længe de to vil holde sammen. De kunne være et oplagt split til ”par ceremoni” på torsdag – men hvem skal de to så stå med i stedet?

Alexander Paradise Hotel

Foto: TV3/Lemche&Serup

Mette Paradise Hotel

Foto: TV3/Lemche&Serup

 

Mette er allerede sat i bås som ikke at være en del af gruppen og bliver til dels holdt udenfor af pigerne. Spørgsmålet er hvordan hun vil klare sig til parceremonien – heldigt for hende valgte den nye pige Stolle i stedet for Alexander. Mette og den nye pige har dog allerede snakket sammen og Mette er allerede lidt over hende.

Anna Paradise Hotel

Foto: TV3/Lemche&Serup

Camilla Paradise Hotel

Foto: TV3/Lemche&Serup

Der er allerede delt ud af body tequilas og især Anna har allerede kysset med et par fyre (Kasper og Martin)  og en enkelt pige (Camilla). Gad vide hvordan dette udvikler sig i løbet af programmet?

Kommenter artiklen!