Paradise Hotel 2014 gratis – Se deltagere og nyt hotel

Paradise Hotel er næsten garant for god reality underholdning – og jeg tror ikke på i pr er nogen undtagelse! I år er der et nyt hotel “Casa Del Sol Occidente” der skal danne rammerne og de festende unge med intriger og kampen om hovedpræmien. Deltagerne Kasper, 22, Amanda, 19, Michael, 26, Laura, 18, Nadia, 19, Nikita, 21, Patrick, 25, Pernille, 19, Simon, 19 er de, der i første omgang er kommet igennem nåleøjet ud af 2500 håbefulde unge! Kasper Birch er Ulven Peters lillebror og han er på rov allerede fra den første aften. Det er lidt pudsigt at Peter netop samtidig er med til at skildre sin tid efter Paradise i DR3 programmet “Selvoptaget”.

 

fællesbillede paradise hotel 2014

TV3/Viktor Sloth

Special guest – Klaus Riskjær?

Sidste år fik Paris Hilton – i år får vi….. Klaus Riskjær? Klaus er uden tvivl en dygtig forretningsmand, der har været i forretningsgamet siden 1978. Han er blevet idømt 7 års fængsel for bl.a underslæb i 2007, men er i dag løsladt. Han seneste aktiviteter er et kontorhotel for iværksættere og involvering i hjemmehjælpen ApS. Om han er en reality stjerne – ja det må tiden vise!

Det første Afsnit af Paradise Hotel 2014

Det første afsnit er der taktikken bliver lagt for første gang og de første bånd knyttet. Rikke introducerer Paradise Hotel og garanterer et helt fantastisk eventyr med vilde fester, dramatiske opgør og store forelskelser. Der er fra start af et par hemmeligheder, der ikke må afsløres. Blandt andet et tvillingepar (Simon + Laura), der ikke må stå sammen til første ceremoni samt et brødrepar, der ikke må afsløre de er brødre.

Parrende bliver dannet uden den store dramatik (5 piger der skal vælge 4 drenge), således at følgende står sammen:

Patrik + Nikita
Simon + Amanda — Her var der dog lang pinlig tavshed før Amanda som den eneste pige rækte hånden op. Herefter kvitterede Simon med at fortælle at hun heller ikke lige var pigen for ham.
Kasper og Laura – Laura føler hun har fået den lækreste fyr på paradise hotel
Michael + Pernille
Nadia på solo – Efter hun satsede på både Kasper + Peter. Som hun selv udtrykker det er solo beeeepp nederen.

pernille billede paradise hotel 2014

TV3/Viktor Sloth

 

Der er allerede akavede momenter efter kort tid da Simon og Amanda på ingen måde kan finde kemien. Simon bliver stemplet som genert og skal kæmpe sig tilbage i popularitet. Laura forsøger at stjæle Nadias partner og Laura står i tårer efter kort tid – med kommentarer om at hun er klam. Nikita er helt færdig af grin over hvor meget drama, der allerede er og virker som om hun godt kan lidt at stikke lidt til det for at blusse det op. Patrik synes dog hun blander sig alt for meget.

Nadia siger at hun ikke engang kan lide fyre og tager en snak med Laura hvor hun fortæller hun er lesbisk. Det viser sig at hun er kæreste med én anden fra hotellet – og Laura og Kasper får sig et reunion kys.

Næste afsnit byder op til endnu mere action fra Kasper side…

Amanda ph2014

TV3/Viktor Sloth

Hvor kan du se Paradise Hotel?

Mulighederne er faktisk blevet lidt bedre end sidste år, da bl.a Fullrate og Boxer har fået TV3 i deres tv-pakker, hvor Paradise bliver sendt hver mandag til torsdag kl.22. Den fortsat eneste lovlige mulighed for at se paradise er via play.tv3.dk. Her kommer aftenens afsnit dog først dagen efter. Du slipper ikke for reklamer og så er kvaliteten ikke noget at råbe hurra for.

Andre udbydere er:

Telia
TDC
Yousee (kabel-tv)
Viasat (parabol)
Canal digital (parabol)

Andet afsnit af Paradise

Stemningen efter aftenens fest virker rolig. Laura er faldet ned og nusser om Kasper. Hun fortæller samtidig om Nadias hemmelighed om at hun er lesbisk til Kasper og 2 andre. Kasper får til morgenbordet det første bredv på Paradise om at der er kommet en ny gæst. Det viser sig at være Michaels bror på 22, Henrik. Henrik og Michael må ikke afsløre de kender hinanden, og Michael stikker lidt til Henrik med nogle spørgsmål.

Generelt set er partnerne glade for hinanden da Rikke spørger til det med mødet med Henrik, dog udtaler Patrik at Nikita taler meget og at det ikke altid er det klogeste, der kommer ud.

Nadia tager fat i Laura for at høre om hun kan huske dagen i går og om har holdt det hemmeligt med at hun er lesbisk. Det bekræfter Laura at hun har og lyver dermed overfor Nadia.

Nikita vil gerne have Nadia ud og hun får hurtigt det meste af hotellet mod Nadia, på trods af at Simon gerne vil står med hende, men tvillingen Laura prøver at overbevise ham om at han IKKE skal gøre det. Simon bonder godt med Michael og de ryger lidt pibe. Her spørger Simon også lidt ind til om ikke Henrik er til drenge og Michael bliver en anelse paf.

Kasper tror han kommer til at få det nemt med damerne, og der går da heller ikke længe før han kysser med både Laura og senere ud fra et sandhed eller konsekvens spil med Amanda i poolen. Michael fortæller det til Laura og siger hun skal køre det cool. Amanda benægter overfor Laura, da hun spørger til det. Spørgsmålet er om Laura har fortjent bedre, når nu hun lyver overfor Nadia? Patrik og Nikita får også landet det første kys i poolen.

Amanda forsøger at få Simon til at fortsat stå med hende og stole på hende, men det slår ikke rigtig igennem efter kysset med Peter og Peters og Mandas “spil” kører videre resten af aftenen indtil hotellet går i seng.

 Tredje afsnit af Paradise

I det trejde afsnit af Paradise starter Laura med at spørge ind til Kasper og Amandas kys. Kasper forsøger først at vige udenom, men er til sidst nødt til at erkende, og bliver umiddelbart tilgivet. Amanda er tosset over at Simon ikke siger noget og da der kommer en ny fyr ind (Daniel på 22) kommer hun og Nadia med på jungle date hvor Daniel kæmper sig gennem junglen med de to piger bag sig, der begge føler det er lidt akavet da de to piger ikke kan lide hinanden. Amanda synes han virker som en gentleman.   Simon føler sig ret udsat da Amanda er med på date. Henrik og Michael føler deres hemmelighed er godt bevaret.

Men Daniel er på jungle date spionerer Simon  lidt for sin tvillingesøster i forhold til Kasper og de andre fyre styrketræner. Daniel ender med at vælge Amanda og sætter Simon i en presset situation. Til Pandoras æske bliver Simon yderligere udspurgt og der bliver kørt lidt rundt i de sidste 2 dages kysseri blandt de forskellige parter. Nadia bliver frittet for at hænge på fyrene. Kasper står lidt dårligt i forhold til Laura.

Nadia er meget i tvivl om hun skal vælge Simon eller Henrik til morgendagens parceremoni.

 

Kommenter artiklen!