Gratis Viaplay i 14 dage – STOR anmeldelse!

Gratis viaplay i en måned med Dora

Kunne du godt tænke dig at se alle de bedste programmer fra tv3, tv3+, tv3 puls og tv1000? Så er det netop nu du skal slå til da Viaplay tilbyder du kan bruge deres web-tv løsning gratis i 14 dage. Herefter har de en løsning fra 79 kr. om måneden og op til 229 kr. om måneden afhængig af hvad du gerne vil have adgang til. Viaplay forhandler direkte med de store film- og TV-studier i USA, og kan derfor ofte også tilbyde programmer, serier og film der ikke kan ses på nogle TV-kanaler. Men udover dette deler Viaplay rettigheder for sport, film og TV-programmer med Viasat og TV3.

Du kan bruge Viaplay på din pc/mac, iPad, iPhone og Android samt mange LG, Philips, Panasonic og Samsung smart TV – se listen her: http://viaplay.dk/devices

Viaplay virker med dit Apple TV via Airplay og din Chromecast. Har du det nye Apple TV – er der en direkte App til det – mere om det senere.

Du kan enten læse hele denne anmeldelse igennem – fra hvordan du bestiller til hvordan du får opsagt abonnementet eller springe direkte ud i det ved at klikke nedenfor.

Viaplay er rettet til mod alle danskere med internetadgang. Det har den klare fordel i forhold til Netflix at du også kan tage en stor del af indholdet med dig på ferie – ved at gemme det på din enhed. Det giver dig mulighed for at se det – selv uden internetforbindelse.

Ønsker du at have permanent gratis adgang til Viaplay kan du også dette – det kræver dog du er Viasat parabol kunde med ”Stor Danmarkspakke”, eller har Waoo med Viasat pakken.

For at få gratis adgang til Viaplay i en måned – skal du klikke nedenfor (bemærk at klikket åbner viaplay.dk i et separat vindue)- se derefter den komplette guide under billedet.

prøv viaplay gratis i en måned

Bestilling af Viaplay:

Efter du har klikket på ovenstående – bliver du taget til trin 2 (ud af 3) hvor du skal udfylde dine kontaktoplysninger – enten manuelt eller ved at forbinde med facebook. Du kan her vælge om du ønsker et modtage nyhedsbrevet fra Viaplay.

opret konto hos viaplay

Indtast herefter dine kreditkortoplysninger – og du er i gang.

Bare rolig – der bliver ikke trukket noget på dit kreditkort den første måned. Dog er det vigtigt at hvis du ikke ønsker at fortsætte at du opsige det inden de 30 dage er gået, da du ellers vil blive trukket 89 kr.

indtast viaplay betalingsoplysninger

Bestillingen er nu gennemført og du kan begynde at se viaplay fra alle dine enheder.

gennemført bestilling viaplay

Du har nu gennemført hele processen og du er klar til det det hele handler om – indhold på Viaplay!

Nedenfor din adgang til Viaplay, når bestillingsprocessen er gennemført.

topmenu viaplay

Du har som udgangspunkt adgang mulighed for at klikke på alt materiale. Dog er det “kun” links til Serier, Film, og børn, der er inkluderet og gratis i den pakke du har til 89 kr. om måneden. Sport er inkluderet i den dyrere adgang og Store delen giver adgang til film du kan leje.

 

 

Kvaliteten af Viaplay?

Kvaliteten af Viaplay

Kvaliteten af udsendelsen er rigtig god – Du kan forvente samme billedkvalitet som på dit almindelige fjernsyn. Du kan selv vælge om du vil se programmerne i et ”vindue” eller fuld skærm.

Viaplay krav

De fleste gængse pc og mac kan køre det uanset hvilken browser du bruger– men ellers kan du gå i detaljer i de ofte stillede spørgsmål direkte hos Viaplay. Vær opmærksom på at bruger du mobilt bredbånd har du muligvis en forbrugsgrænse, der kan blive relativt hurtigt brugt. Vi anbefaler derfor en af disse internetudbydere – hvor du ikke vil få problemer uanset hvor meget du bruger Viaplay.

Download og se senere

Dette er killer featuren for Viaplay mod konkurrenterne Netflix og HBO. Med Viaplay kan du for eksempel downloade hele din favorit serie og tage med på ferie i op til 30 dage. Du behøver således ikke bruge adgangen til internettet som du måske ikke har i udlandet!

 

Opsigelse af Viaplay

Husk at opsige dit viaplay i tide, såfremt du ikke ønsker det udover de 30 dage. Jeg har gjort det at jeg har opsagt det med det samme, da jeg udelukkende ville bruge det til at skrive denne artikel. Om du vil gøre det samme er op til dig – jeg vil naturligvis anbefale dig at du prøver det i praksis inden du tager den endelige beslutning om køb eller opsigelse. Du kan opsige dit abonnement ved at skrive til support@viaplay.dk. De sender så en bekræftelse på e-mail angående opsigelsen hvis du beder om det. Opsiger du inden for de første 14 dage stopper dit abonnement med det samme – opsiger du mellem 14-29 dage efter oprettelse, stopper abonnementet efter 30 dage.

 

Tv-programmer og serier på viaplay:

Viaplay har et relativt stort bibliotek som du enten manuelt kan gennemsøge eller bruge de kategorier som de selv har opdelt dem i. Det øverste billeder er domineret af aktuelle serier, populære serier og serier hvor der er adgang til alle sæsoner. Særligt adgangen til hele sæsoner er rart (som jeg gerne så hos Netflix også), da der ikke er noget værre end at starte på en serie og så ikke have muligheden for at se den helt færdig.

Serier på Viaplay

Én af de største argumenter for Viaplay er adgangen til rigtig mange danskproducerede serier.

Danske serier på viaplay

Sommer i Sunny Beach, For lækker til Love, Familien fra Bryggen, Klinikken, Paradise Hotel og Luksusfælden er eksempler på de danske produktioner, de har adgang til.

 

Film på Viaplay:

På samme måde som serier deler Viaplay på forhånd filmene op i nogle kategorier for dig. Der er også mulighed for at sortere på karakter i forhold til den med populære film anmeldelses site IMDB.

film på viaplay

Der findes netop nu  over 1200 film. Indholdet ændrer sig over tid – og Viaplay har en “sidste chance” sektion.

 

Viaplay på mobile enheder (iPhone, iPad og Apple TV)

Udover det abonnement du har på din pc kan du også benytte det via din smartphone/pad – enten iPhone, iPad eller Android. Du kan downloade Viaplay appen på app store / Google Play.

Du kan maksimalt have det installeret på 4 enheder ad gangen, og 2, der ser samtidigt. Begrænsningen på de 4 enheder er efter min mening lidt i underkanten – når det skal på fars, mors og børnenes enheder. Det kan ikke lade sig gøre, så du skal altså have prioriteret hvem, der skal have det installeret.

Viaplay på iPad

På Ipad bliver du præsenteret for følgende startskærm. Du kan bladre igennem de mest populære kategorier:

Startskærm iPad og iPhone

Menuen sidder øverst til venstre og giver nedenstående muligheder:

viaplay menu iPad

Her har mulighed for at finde de senest sete film via aktivitetslisten, indhold du har gemt offline og film du har købt. Du kan også browse de forskellige kategorier, serier, film, sport og børn.

Indhold du downloader gemmes i ca. 30 dage. En tommerfingerregel er at indholder fylder 500 MB pr. ½ time.  Det ser således ud:

indhold gemt til offline visning på viapay

Brugerfladen fungerer helt problemfrit og er logisk opbygget. Det minder en hel del om Netflix.

Viaplay på Apple TV

På Apple TV ser din startskærm således ud:

start skærm apple tv

Under indstillinger kan du se eventuelle film som du har markeret med en stjerne – altså film du gerne kunne tænke dig at se på et tidspunkt. Du kan se hvilke serier eller film du er i gang med at se netop nu. I den øverste fane kan du vælge om du vil se serier, film, sport, børn eller søge.

film på apple tv

Vælger du eksempelvis film bliver du præsenteret for ovenstående. Det er ens opbygning for børn og serier. Søg skærmen ser således ud:

søgefunktion på apple tv

Du er naturligvis begrænset af at remoten er lidt langsommere at skrive med end din telefon. Du har også mulighed for “bare” at bruge airplay – hvis du hellere vil det.

Viaplay på Android

Det er et stykke tid siden jeg har haft det på Android – men senest så det således ud:

Viaplay på mobil (android)Viaplay søgemuligheder på android

Android Viaplay menu

 

Viaplay anmeldelse (konklusion):

Såfremt du ikke har mulighed for at få Viasats programmer via parabol, bredbånd eller kabel-tv er Viaplay en genial løsning. Du har adgang til langt de fleste programmer – præcis når du har lyst til det – samt en række ekstraudsendelser som du ikke får på almindeligt tv. At man så tilmed har adgang til ekstremt mange film – en hel del af disse i HD – for 89 kr. om måneden synes jeg faktisk ikke er urimeligt for denne type tjeneste. Billedekvaliteten er god. Navigationen og den generelle brugeroplevelse er helt i top. Uanset hvad vil jeg helt klart anbefale dig at prøve det gratis i de 30 dage, der er mulighed for det!

Klik her for at komme til Viaplay!

8comments

Kommenter artiklen!