Et Ton Cash på TV3 med Amalie, Martin, Geggo og Ciano!

Jakob Kjeldbjerg et ton Cash

Foto: TV3

15 grådige tv-stjerner kæmper om at få mere end 2 millioner kroner i hus. Den amerikansk importeret tv-serie floppede i USA – men har indtil videre med Jakob Kjeldbjerg som vært – været et kæmpe hit i Danmark. Om det er i lyset af DR3 og programmet selvoptaget hvor nogle af realitystjernerne udtaler at de ingen penge har og TV3 så samler den op via et ton Cash er svær at sige. Deltagerne skal transportere et ton cash fra skagen og 650 km til København gennem en række udfordringer – hvor de ryger ud én efter én.

Første afsnit – præsentation af deltagere

Der lægges benhårdt ud med hvad penge betyder. Amanda fra Paradise fortæller at der kan gå uger og måneder uden hun har penge. Ciano mener at penge = lykke, og Stephanie (Geggo) er med på den vogn. Martin (Den Gamle) – kendt for hans frembrusende adfærd i Paradise Hotel og ”hornet” har en tidligere gæld han meget gerne vil have afviklet. Han har hans gode ven Stolle med også. Der lægges ikke skjul på at de vil benytte alle metoder for at få pengene. Anna Due vil gerne på guide skole. Amanda vil gerne til Californien og nyde solen og shoppe.

Udfordringen

Første udfordring er bakketopper i sand på Skagen hvor penge skal transporteres 570 meter ved hjælp af tæpper, surfbræt og råstyrke. Der skal udvælges en kaptajn og Rasmus/Dan fra Paradise stiller sig frivilligt frem som kaptajn for holdet. Han stiller krav til at folk lytter og gør hvad han siger. I slutningen af programmet mødes 2 duellanter valgt af kaptajnen hvor det afgøres hvem af de 2, der skal smides hjem. De har 40 minutter til det. Kaptajnen kan redde sin egen røv ved at stoppe tiden lige inden 40 minutter. Det koster 10.000 kr. pr. Minut han venter med at trykke på knappen. Det er suverænt kaptajnen, der bestemmer hvornår tiden skal stoppes.

Allerede fra start går holdet i opløsning på trods af at Rasmus gerne vil danne 5 kæder som afleverer pengene til hinanden og stille drengene til den hårde strækning op ad bakke og pigerne ned ad bakke. De fleste af hjælpemidlerne bliver ikke brugt. Numse Rasmus udtaler det er let, men han får ikke bevæget sig overhovedet til stor irritation for resten af holdet. Der er stor ros fra Rasmus til Martin. Rasmus stopper tiden 3 sekunder før tid, for at sikre at han ikke ryger i duel. De andre er langt fra tilfreds. Martin, der har kæmpet hårdt for hele gruppen, lægger sig ned og kan ikke holde væsken i kroppen. Silvija fra topmodel ville gerne have været holdkaptajn i stedet for Rasmus. Holdet mener at de kunne have fået 350.000 kr. ekstra for 15 minutters tid mere. De er nu nede på ca. 1,6 millioner efter den første dag.

Campen –

Tilbage i Campen er der selvfølgelig masser af sol og alkohol. Stolle og Martin har allerede lagt planer om at ”kakke” i bussen. Der kommer en pose med chilier som nogle af deltagerne spiser – og det brænder selvfølgelig helt vildt. Martin ser hurtigt sløv ud og må en tur ud i budskabet. Der bliver talt en del om nomineringen og hvem der skal vælges. Rasmus kommer med de 3 nominerede som er: Nicole, da hun ikke giver sig 100%, Rasmus da han gik lidt hurtigt død og Silvija. Efter nominationen tager Rasmus fat i Silvija, da han egentlig ikke ønsker hun skal i duel. Rasmus siger at han vil ikke tabe til en drag. Rasmus går benhårdt til snakken med de andre for at blive derinde.

Duellen

Der foretages afstemning om hvilke 2 af de 3 duellanter, der skal kæmpe efter en kort forsvarstale fra Nicole, Rasmus og Silvija. Nicole ryger i kamp mod Rasmus, der skal grave efter poser i den dertil indrettede ring. Den, der først finder ti poser får lov til at fortsætte i kampen. Rasmus har fra start et noget højere tempo end Nicole, men bliver med tiden desorienteret og træt. Til sidst vinder Nicole 10 – 6, og Rasmus må ud af kampen om pengene.

2. Afsnit

Andet afsnit foregår i Rebild bakker, og der er lagt op til fortsat hård kamp og intriger! Se med i næste afsnit.

Har du ikke TV3 så se hvem vi netop har kåret som Danmarks bedste tv-udbyder!

Kommenter artiklen!