• Hjem  / 
  • Internet TV
  •  /  Hiper anmeldelse – ubegrænset hastighed på bredbånd?

Hiper anmeldelse – ubegrænset hastighed på bredbånd?

Hiper skaber støj i bredbåndsbranchen ved at eliminere den eksisterende prismodel på internet via telefonstikket – der er kendetegnet ved betaling pr. mbit.

Så:

Traditionelt set har billedet set nogenlunde sådanne ud:

10 Mbit = 179 kr.

20 Mbit = 199 kr.

30 mbit = 229 kr.

50 Mbit = 299 kr.

Hiper har gjort helt op med hastigheden og tilbyder én fast pris (199 kr. om måneden) og giver så til gengæld fuld hastighed på både upload og download. Dertil kommer 198 kr. i oprettelse/forsendelse.

Se her hvad du ellers får for 199 kr., om måneden hos de andre udbydere:

Telia
269
Op til 10 mbit
 
Hiper
219
Op til 100 mbit
 
Yousee
279
Op til 80 mbit
 
Fullrate
229
Op til 25 mbit
 

Hvad betyder det for dig?

Det betyder at du ikke længere behøver bekymre dig  om hvilken hastighed, der passer til dit behov – linjen trækker nemlig fuld hastighed – til en pris der matcher de fleste udbyderes start pris på bredbånd.

Av – den kommer til at gøre ondt på den etablerede branche!

Hvilken hastighed kan jeg få?

Hastigheden på bredbåndet afhænger i grove træk om kvaliteten af dine kobberkabler og særligt afstanden til den nærmeste central. Du kan få op til 100 mbit via telefonlinjen.

Tast du din adresse ind her:

Søg hastighed ud fra din adresse hiper

Så får du med det samme svar på hvilken hastighed du estimeret kan få på din adresse. Hiper tager forbehold for at hastigheden kan være anderledes når du får bredbåndet leveret – men det er som udgangspunkt en meget god indikator.

Hvordan gør de det?

Hiper benytter de samme kabler som alle andre – TDC’s – som de lejer sig ind på.

Så derfor:

Hvis du i forvejen har en meget lav hastighed – så er det sandsynligvis fordi dine kabler ikke kan trække mere.

Har du derimod ikke ville betale for en højere hastighed på grund af prisen – er Hiper helt oplagt!

Hvordan kan det være så billigt?

Hiper har valgt at skære helt ind til benet og udelukkende fokusere på et kerneprodukt – bredbånd. Du kan ikke få telefoni, ingen tv – kort fortalt – ingen ekstra services. Du får det rå produkt – med fuld knald på hastigheden.

Hvad er med?

Kort fortalt er alt hvad du skal bruge for at komme på internettet med. Du behøver ikke købe ekstra udstyr.

Når du bestiller får du en Zyxel VMG3926-10A router med. Den har 4 porte til tilslutning via kabel og så understøtter den både de gamle og nye standarder for trådløst bredbånd (ac teknologi). Alt er med, som du skal bruge for at komme i gang med det samme.

Kan jeg selv installere det?

Ja – som udgangspunkt kræver det ikke et tekniker besøg at få hiper bredbånd. Du skal tilslutte routeren til dit telefonstik og tænde routeren. Herefter skal den konfigurere i 5-10 minutter og dit internet er klart!

For at få dine trådløse enheder på skal du bruge den trådløse kode (SSID kode), der står på en etiket i bunden af routeren.

Hvordan bestiller jeg?

Her den korte 7 trins guide til bestilling af Internet

Indtast din adresse for at se hvilken hastighed du kan få.

Hiper adresse videre

Du bliver præsenteret for de muligheder og den hastighed du forventet kan få på din adresse. Klik Bestil.

Vælg bredbånd hos Hiper

Indtast dit navn

navn mv hos hiper

Vælg om du i forvejen har internet gennem en anden udbyder. Hiper sørger for at opsige din gamle internetforbindelse så du slipper for at blive faktureret dobbelt.

opsige bredbånd hiper

Vælg den ønskede leveringsdato

dato for installation hiper

Du får en ordreoversigt. Hak af i “Jeg accepterer Hipers aftalevilkår” og vælg om du vil modtage tilbud og nyheder fra Hiper.

godkend ordre hiper

Til sidst indtaster du dine kreditkortoplysninger (ikke vist her).

Det var det! – Så nemt kan det gøres!

Se evt. video af bestilling her: 

Hvad siger kunderne?

Hiper har en trustpilot rating på 7.9. Det er ret fornuftigt. De positive anmeldelser er på deres hastighed som er uovertruffent til prisen. De dårlige anmeldelser er primært i forhold til åbningstider i kundeservice, for optimistiske hastighedsvurderinger og manglende overholdelse af leveringstid.

Konfiguration af routeren (den tekniske del)

Routeren virker uden at du behøver andet end at sætte strøm og telefonstik til.

Har du lyst til at konfigurere routeren (f.eks. for at ændre dit trådløse password til et andet), kan du gøre det ved at åbne din internetbrowser og indtaste 192.168.1.1. brugernavn er “admin” og password er “1234”. Herefter får du adgang til en række indstillingsmuligheder, herunder indstilling af password til det trådløse netværk.

Hvad tilbyder Hiper ellers?

Hiper kan også tilbyde attraktive priser på bredbånd via kabel-tv og fiber. Har du én af disse i forvejen – vil du muligvis også kunne få det leveret via Hiper. De er dog lidt hårdere begrænset. Eksempelvis er det kun Yousee kunder og ikke Stofa kunder, der kan skifte til Hiper i øjeblikket.

I øvrigt leverer Hiper præcis den samme router som Yousee – så hvis ikke du bruger nogen af tillægstjenesterne hos Yousee – er det helt oplagt at skifte til Hiper, da du vil spare 50 kr. om måneden og få over dobbelt så hurtigt internet. Det er til at forstå!

Hvad så med min tv-pakke?

Hiper er udelukkende bredbånd. Du skal derfor have tv gennem f.eks. boxer, Yousee, eller parabol. Du kan også klippe kablerne helt og f.eks. vælge Viaplay eller Netflix.

Tag mig til hiper

Kommenter artiklen!


GÅ IKKE GLIP AF DETTE!

FÅ 14 DAGES ADGANG

Viaplay logo 2
  • Viaplay er kåret bedst i test i Ekstra Bladet, M! og Søndagsavisen
  • Du kan downloade materialet og se uden internetforbindelse
  • Fuld adgang til Film Serier og Børne tv for 0 kr. 
x