Viasat parabol med TV3 i 6 måneder – 995 kr.! Første måned gratis!

OBS – Tilbuddet er udløbet!

Av av av! Konkurrencen om kunderne i tv-branchen er for alvor begyndt at tage fart – og med de priser vi ser nu VIL det påvirke indholdet i sidste ende. Tilbuddet her fra VIASAT er uhørt billigt og vil med garanti giver masser af nye kunder i biksen – dels til almindelige villaer og rækkehuse, dels til sommerhuse hvor et abonnement på 6 måneder med binding giver god mening.

Lidt mere forhistorie

Viasat har i mange år konkurreret om kunderne side om side med Canal Digital indtil Boxer dukkede op og rev en god bid af kunderne ud og med internet tv lanceringen røg endnu flere kunder. Viasat har derfor været nødsaget til at indgå aftaler med de andre leverandører om at frigive TV3 kanalen, for at kunne dække det tab de har haft på deres kundeflugt.

En irritation fra kunderne om uigennemsigtige priser med lange bindingsperioder, årlige kortgebyrer og besværlig konfiguration er der efter en al for lang årrække gjort op med og Viasat er nu klar med en aldeles konkurrencedygtig løsning, der levererer en uovertruffen kvalitet i forhold til internet leverandørernes muligheder.

Hvad indeholder tilbuddet?

Tilbuddet fra Viasat er genialt skruet sammen. For det første får du første måned gratis, og derudover er al installation, konfiguration, forsendelse og hele molevitten gratis. Du er kun bundet i 6 måneder til en samlet mindstepris på 995 kr.

OBS – Tilbuddet er udløbet!

Værd at fremhæve er:

–          Du får 14 tv-kanaler heraf hele 4 HD kanaler

  • Du får DR1, DR2, TV2, TV3, TV3+, TV3 Puls, Kanal 4, Kanal 5, DK4, DR Ramasjang, DR Ultra, DR3 og TV2 News. Ingen tyske, svenske og ubrugelige kanaler – det er ren kvalitet  og efter min mening et stærkt kanaludvalg

–          Parabol og HD-tv boks

  • Begge dele bliver installeret og konfigureret af en tekniker og du er klar til at se tv når han går – hvor får du ellers det henne?

–          Gratis Viaplay

  • Viaplay er en selvstændig tjeneste fra Viasat – men med basis pakken får du gratis adgang til serier på Viaplay. Både danske, udenlandske – kort fortalt alt hvad der er i serie modulet. Det er en løsning, der hvis du skal have den selvstændigt koster 79 kr. om måneden.

–          Adgang til tv-arkiv der går 14 dage tilbage

  • Gense udsendelser du gik glip af, f.eks. Paradise Hotel eller luksusfælden

Tilbuddet forudsætter at du tilmelder dig betalingsservice.

Sådan gør du!

Klik her for at se tv-pakkerne fra Viasat. Der er frem til 30. April gratis oprettelse og første måned på alle tv-pakkerne. Jeg synes basispakken er det bedste tilbud, men har du særlige behov skal du naturligvis vælge den pakke, der passer dig.

Klik ”Bestil”

Klik ”Fortsæt”. Det er ikke nødvendigt at tilvælge yderligere medmindre du skal bruge det til mere end ét TV

Hak af i: Ja, jeg vil godt have, at I installerer for mig (inkluderet i prisen). Vælg herefter hvilke dage, der passer dig og om det passer bedst formiddag eller eftermiddag. Klik ”Fortsæt”

Til sidst mangler du bare at indtaste dit navn, adresse, CPR nr, samt registrerings og konto nr. For tilmelding til betalingsservice.  Klik ”Fortsæt”

Du er nu fremme ved din kvittering!

Viasat som sommerhus abonnement

Du kan sagtens benytte dette tilbud som et sommerhus abonnement. Du skal bare bestille inden 30. april 2014 og så huske at opsige dit abonnement. Det strækker sig højst sandsynlig ud over den periode du er i sommerhuset, men du kan evt. Genaktivere det næste år.

Viasat tv priser og pakker

Tilbuddet nu her er på Basis pakken som jeg vil anbefale til langt de fleste. Ønsker du Viasat sport eller Viasat Golf er det én af de større pakker du skal have fat i – f.eks. Viasat Total, der inderholder både sportpakke, fil og fuld adgang til Viaplay.dk. Så er prisen dog også en anden – 499 kr. om måneden.

Viasat Golf viser blandt andet Ryders Cup., PGA Tour, World Golf championships og så udvalgte Major turneringer. Du kan også se nogle LPGA turneringer og Evian Masters. Der er mere end 1400 tiemrs direkte golf om året.

Vælger du Viasat sport tv-pakken får du Viasat Sport 1, 2 Viasat Xtraog Canal 8 samt Canal 9. Så burde du være dækket ind!

Opsigelse af Viasat

Der er 3 måder at opsige dit abonnement på. Du kan ringe til Viasat, Logge ind på ”Mit Viasat” eller sende en e-mail. Alle metoder er lige gode. Husk at opsige dit abonnement i god tid – opsigelsesvarslet er løbende måned + en måned. Ved opsigelse vil du blive bedt om at returnere dit tv-kort. Det skal Viasat have senest 14 dage efter aftalens ophør.

Viasat kan i øvrigt ikek hæve priserne med mere end 10% uden at give dig et varsel på mindst 60 dage. Bemærk at ovenstående kun gælder hvis du har tegnet abonnement efter 27 august 2013.

Viasat på flere tv

Du kan sagtens får Viasat via parabol på flere tv. Det kræver et parabolhoved (LNB) med 2 udgange og en ændring hos Viasat. Viasat kalder løsningen Viasat hele huset og i skrivende stund koster en ekstra tv-boks et engangsbeløb på 299 kr., og et ekstra tv kort koster 69 kr. pr. Måned og giver dig samme kanaler som på dit primære kort.

Besøg Viasat her

OBS – Tilbuddet er udløbet!

 

Kommenter artiklen!