Se Paradise Hotel på nettet og på tv3

Paradise Hotel

Hvis du gerne vil følge med i Paradise Hotel har du 5 muligheder. Der er ikke én bestemt, der er bedre en andre så find ud af hvilken, der passer dig bedst. Det er VIASAT, der har tv3 kanalaen hvor Paradise Hotel bliver sendt – det er derfor udelukkende de udbydere, der har en samarbejdsaftale med VIASAT, der kan vise Paradise Hotel. Det er efterhånden en del og bedst af det hele (hvis du ellers kan vente 24 timer med at se afsnittet og samtidig blive spammet med reklamer – ja så kan du se det helt gratis på TV3play.dk

Paradise Hotel gennem Viafree

Dette er den nemmeste og billigste mulighed. Det er helt gratis – og kræver ikke at du skal registrere dig. Til gengæld må du leve med at billedkvaliteten ikke er prangende. Udover Paradise Hotel er der også en række andre populære programmer. De fleste kommer på dagen efter de er udsendt første gang på tv, andre op til seks dage efter.

Paradise Hotel gennem ViaPlay

Du kan du tilmelde dig Viaplay (Pssst… Du får 14 dage GRATIS!) og ved at betale et månedligt gebyr kan du se udvalgte programmer fra TV3. Du kan udelukkende se disse via din computer over internettet og altså ikke direkte på dit tv. Populære programmer i skrivende stund er Paradise Hotel, luksusfælden og Amalies verden. Besøg Viaplay her.

Paradise Hotel via parabol

Du kan bestille Allente hvor tv3 og en hel række andre gode kanaler indgår. Du bestiller direkte hos Viasat og får det hele leveret i super kvalitet gennem en parabol og en boks som du tilslutter fjernsynet. Hvis du bor i hus eller har mulighed for at sætte en parabol op vil vi anbefale at du benytter denne løsning. Du får over 50 kvalitetskanaler og en række fede funktioner i boksen, der følger med. Besøg Allente her.

Paradise Hotel via dit bredbånd / tv / Yousee

Du kan bestille bredbånd via Yousee og få tv med i pakken. Denne løsning er optimal hvis du bor i lejlighed oghar kabel-tv stik. Besøg Yousee og bland selv dine kanaler her.

Kommenter artiklen!