Bedste mini tv-pakke til dato? Test af gratis Watz Me Now

Der har ærligt talt ikke været en udbyder på det dansk marked endnu som har kunne vippe de etablerede spillere af banen. Vi har tidligere teste World TV – men et ringe kanaludbud (herunder især manglen på TV2) og et dårligt brugerinterface holdt mig tilbage fra at give det topanbefalinger trods en lav pris. Derfor blev jeg positivt overrasket over en grundpakke med TV2 fra Watz Me Now – men hvad med kvaliteteten?

Jeg gennemgår helt slavisk bestillingsprocessen, så du er helt sikker på hvordan du får en måned gratis. Er du ligeglad med dette – så spring trinene over og hop direkte til den saftige del om selve produktet og se hvordan brugeroplevelsen og kvaliteten er.

Hvem er Watz Me Now?

Watz Me Now er dansk tv via din internetforbindelse til en lav månedlig pris. Det er startet af 2 danskere – Søren Bruun og Lars Christiansen med visionen om at sælge frihed og uafhængighed af dit tv – uden skjulte omkostninger, gebyrer og bindingsperioder – og så med en måneds gratis prøveperiode!

Watz Me Now gratis

Hvad får du med Watz Me Now

En grundpakke med 15 kanaler for 90 kr. om måneden. Det er billigt og inkluderer følgende kanaler med TV2 som den absolut vigtigste:

 1. DR1
 2. DR2
 3. DR3
 4. DRK
 5. TV2
 6. DR Ultra
 7. DR Ramasjang
 8. SVT1
 9. SVT2
 10. NRK1
 11. ARD1
 12. ZDF
 13. 3Sat
 14. NDR
 15. RTL

Der er mulighed for flere kanaler omend kanaludbuddet efter min mening ikke er videre interessant. Watz Me Now skal have landet aftaler med SBS og Viasat før det bliver rigtig interessant.

Watz Me Now er tilgængelig uanset din internetudbyder på platformene PC/Mac, Android, og Ipad / Iphone.

Hvordan virker det?

Watz me now kører med 3 forskellige koncepter: Se TV på din mobile enhed (Android tablet eller smartphone, Ipad eller Iphone), se tv på din PC/Mac eller via noget de kalder en Smart Stick som du sætter i dit fjernsyn og får en fjernbetjening i hånden. Den sidste løsning er den, der minder mest om ”almindelig tv” – men det fede er at når du køber grundpakken til 90 kr. om måneden får du adgang til alle 3 koncepter. Smart Sticken koster dog en engangsudgift på 595 kr. – men er valgfri og kun noget du behøver hvis du gerne vil sidde med en fjernbetjening i hånden. Watz Me Now virker gennem en internetforbindelse. Det kan være 3G på din telefon (husk at holde øje med dataforbuget), din egen internetforbindelse eller du kan bruge det f.eks. hos en bekendt eller på din arbejdsplads.

På din mobile enhed downloader du en applikation som du benytter til at se tv. Interfacet på denne er magen til det du oplever hvis du bruger din PC eller Mac (her går du ind via din browser og ser kanalerne) eller Smart Sticken.

Med Watch me Now  kan du ikke kun se Live TV, men alle programmer hvor rettighederne er på plads bliver gemt i 48 timer. Du kan således for alle kanalerne sidde og bladre tilbage til dagen før hvis der var et program du ikke fik set. Her kan du i samme kvalitet se programmet og tilmed spole i det hvis du gerne vil skippe reklameblokke og lignende – dét er genialt!

Selve bestillingsprocessen – sådan får du 1 måned gratis!

På forhånd skal du bruge e-mail adresse, navn, et ønsket password og et kreditkort. Kreditkortet skal du registrere selvom første måned er gratis og du vil ikke blive opkrævet én eneste krone hvis bare du husker at opsige dit abonnement inden din 30 dages prøveperiode er passeret. Watz Me Now håber naturligvis at du bliver så glad for produktet at du vælger at fortsætte og har du allerede indtastet dit kreditkort nummer er det trods alt noget nemmere at bibeholde dig som kunde i biksen J.

Start her:

Starside for Watz Me Now

Klik ”Prøv Gratis”

Grundpakke watz me now

Vælg den tv-pakke du ønsker (Jeg vil anbefale du starter med grundpakken)

Smartstick

Vælg om du vil have en Smart Stick (det skal du have hvis du gerne vil styre og se TV direkte på dit fjernsyn og benytte en fysisk fjernbetjening). Jeg anbefaler du venter med dette – du kan altid bestille det senere. Klik ”Fortsæt”

e-mail watchmenow

Indtast din e-mail og adgangskode og klik ”Fortsæt”

navn wmn (Custom) Navn Watchmenow

Indtast navn, adresse, tlf. Nr og klik ”Gem og Fortsæt”

start din gratis måned wmn

Bekræft oplysninger og accepter betingelserne – klik ”Afgiv ordre”

Indtast dine kredikortoplysninger og klik ”Gennemfør Betaling” – Bemærk at der ikke bliver trukket penge på dit kort medmindre du f.eks. har valgt en Smart Stick.

Du er nu klar til at aktivere dit abonnement. Det gør du via den mail du har fået

e-mail modtaget

 

Klik ”Aktiver Abonnement”

Du kan nu vælge om du vil downloade Watz Me Now applikationen via Android Play Store eller IOS App Store eller om du vil se det via din internetbrowser. Vil du se det via internetbrowseren kan det være lidt omstændigt at finde linket til at komme igang – derfor får du det for nemhedens skyld her: play.watzmenow.tv

Her bliver du bedt om at logge ind. Indtast din e-mail og din valgte kode og klik ”Login”.

Log ind watch me now

Første gang du bruger en ny enhed på Watz Me Now skal den registreres.

Registrer enhed

Klik på registrer enhed. Du kan registrere op til 4 enheder pr. Abonnement.

Det var det – du er nu i gang – og jeg vil gå videre til den reelle anmeldelse – i første omgang på PC og så også vide hvordan det ser ud på Android.

Test af Watz Me Now på PC og Android

Normalvis ville jeg dele min anmeldelse op i en del på PC og en del på Android – men fordi brugeroplevelsen er så ens på tværs af platformene har jeg valgt at holde det til én.

Brugerfladen ser således ud:

Brugerfalde WatzmeNow

Du starter altså op i tv-guiden (de har valgt at bruge det gode danske udtryk EPG). Kan du vælge ikke kun hvilken kanal du gerne vil se, men også hvilket program.  Klik ”Afspil” for at se programmet, der herefter starter kort tid efter. Første gang du starter et program tager det lang tid før billedet kommer frem. Det er dog kun allerførste gang. Herefter kommer det efter 1-5 sekunder efter klik hvor kvaliteten til at starte med er en anelse svag og efter yderlige 5 sekunder er signalet som det skal være. Er du på en pc kan du få billedet i fuld skærm ved at trykke på ”F11” knappen.

Ønsker du i stedet at se information om programmet kan du ved ”Esc” knappen eller tilbage knappen på telefonen komme retur til guiden og klikke på ”i”.Her får du mulighed for at afspille på programmet eller starte det forfra hvis det er et igangværende program. Ønsker du at vende retur til det du så kan du klikke ”Se tv”.

Info om udsendelse watz me now

Alt i alt meget logisk interface uden unødvendige funktioner.

Kvaliteten

Live tv Watz Me Now

Ofte er kvaliteten ved Internet TV ikke helt i top – det er den heller ikke her. Når det er sagt er det uden tvivl den flotteste kvalitet jeg har set på internet tv og langt de fleste mennesker vil synes det er flot – isæt på mobile enheder – og du vil ikke lægge mærke til at du sidder og ser tv over internettet efter få minutter. På Android (En LG Optimus G) oplevede jeg en gang imellem at udsendelsen stopper i et ½ sekund og fortsætter umiddelbart efter. Gik jeg ud af programmet og ind igen kunne det køre fejlfrit. Jeg vil ikke udelukke det er en fejl fra min side, men det påvirker samlet set helhedsindtrykket. Udsendelsen via pc er ca. 45 sekunder efter Yousee kabel-tv og på mobile enheder er den lige en anelse længere. Ikke at det gør noget – det betyder at du kan slukke dit tv/pc og fortsætte på mobilen uden at miste noget af udsendelsen.

Lydmæssigt er kvaliteten helt fin. Du får dog ikke mulighed for surround sound endnu, omend muligheden er på tegnebrættet fra Watz Me Nows side.

Sådan ser det ud på Android

Jeg har ikke kunnet lade helt være med at vise hvordan det virker – så i får en kort video over hvor let det er at bruge på mobile enheder. Se nedenfor!

Konklusion

Jeg er imponeret. Watch Me Now har formået at skabe et indbydende produkt til den helt rette pris. Internetstreaming er ved at finde sit indtog og dette er den første reelle konkurrent til de traditionelle tv-udbydere. Jeg ser rigtig mange husstande der ville kunne nøjes med denne og Netflix til en samlet pris på 169 kr. om måneden for dansk tv, 48 timers arkiv funktion, serier og film. Og det er på tværs af dine enheder i hjemmet!

Udfordringen for Watch Me Now er kanaludvalget. De står med den samme udfording som alle nye udbydere på markedet står overfor. Samarbejde med de populære kanaler i danmark. Derudover med DRs udmelding om en ny app med 30 dages arkiv for alle DRs arkiver er merværdien begrænset til TV2 og den flotte indpakning.

Watz Me Now gratis

Giv Watz Me Now et forsøg gratis i 30 dage og fortæl mig hvad du synes om det. Er du enig med mig?

 

Kommenter artiklen!