Anmeldelse af Netflix – få 1 måned gratis!

Opdatering januar 2021:

Nedenstående artikel er ikke længere retvisende. Det er desværre ikke muligt at få en gratis prøveperiode.

Du kan enten se nogle af deres afsnit gratis her>>

Eller du kan få 14 dage gratis på Viaplay her>>

—————————–

Netflix er formentlig den mest populære streamingtjeneste worldwide med over 30 millioner brugere. I Danmark skal Netflix både konvertere de traditionelle tv-seere til streaming og kæmpe om markedsandele med bl.a Viaplay, Youbio og HBO. Netop nu får du en måned gratis til at prøve Netflix af, for at se om det er noget for dig. Jeg har beskrevet måden i detaljer nedenfor – du kan også vælge at hoppe direkte videre til min anmeldelse af Netflix.

Sådan får du en måneds gratis Netflix

Start med at gå ind på netflix.dk

Picture1

Klik på ”Start din gratis måned”

step 2 til gratis netflix

Udfyld din e-mail og adgangskode efter eget valg og klik ”Fortsæt”Udfyld e-mail adresse

For at kunne få den første måned gratis skal du udfylde dine kreditkort detaljer. Dette er ikke ensbetydende med du bliver faktureret noget beløb. Husker du at opsige netflix inden 31 dage er det helt gratis. Klik af i ”accept af ovennævnte vilkår” og klik “Start medlemskab”. Bemærk at du kun kan bruge VISA/Dankort og ikke kun Dankort.

Udfyld kreditkortdetaljer netflix

På næste side står datoen dit abonnement udløber. Husk at aktivt afmelde dig inden denne dag, da du ellers bliver bundet til et abonnement til 79 kr. om måneden. Klik “Fortsæt”

Gør Netflix personlig

På næste side har du mulighed for at lave din netflix personlig ved at vælge hvad du interesserer dig for og hvor ofte. Det er op til dig om du vil udfylde det – men det giver dig større sandsynlighed for at blive præsenteret for noget du gider se. Så brug 2 minutter på at udfylde det .Klik på ”Færdig” for at fortsætte.

Netflix silverlight

Netflix benytter sig af Microsoft pluginet Silverlight for at kunne vise materialet på din skærm. Klik på “Installer nu” for at fortsætte.

Connect til fjæsen

Du kan på næste skærm forbinde til dine facebook venner hvis du har lyst. Det giver dig mulighed for at se hvad de ser og omvendt. Netflix virker fint uanset hvad du gør. På næste skærm kan du hakke af i om du har andre enheder. Eksempelvis en Wii eller Playstation som du også vil bruge Netflix på. Du behøver ikke tage stilling til det nu her.

Personlig startside for dig på netflix

Til sidst er du på din personlige startside med en top10 liste for dig ud fra hvad du har hakket af under interesser. Derudover er der: Populært på Netflix, Verden Rundt, Danmark og en hel del andre kategorier. Faktisk en anelse uoverskueligt til at starte med – til gengæld er du præsenteret for en masse indhold fra starten af. Dette konkluderer selve oprettelsen – og du kan nu se alle de film og serier du vil gratis i 31 dage!

Anmeldelse af NetFlix

Lidt praktiske detaljer

Lad os starte med et par praktiske detaljer før du kommer rigtigt i gang. Du kan lige så godt indstille Netflix korrekt – så du har det i bedst mulig kvalitet og får mest ud af Netflix.

Under ”Din konto” i øverste højre hjørne har du mulighed for at klikke “Administrer videokvalitet”. Medmindre du har mobilt bredbånd eller på anden måde en begrænsning i hvor meget data du kan bruge – vil jeg anbefale dig at klikke af i “Bedste kvalitet”. Klik herefter på Gem. I samme menu kan du også gå ind og se hvor lang tid dit abonnement gælder. Det er også her du kan afmelde Netflix. Klik blot på “afmeld Streamingplan”.

Netflix afspilleren

Lad os komme i gang med at se en film eller serie – det er trods alt dét, det handler om. Klik på en film du ønsker se eller søg efter en film eller serie i øverste højre hjørne. Det tager ca. 15-20 sekunder før den vises første gang – herefter få sekunder for de næste ting du vil se. Nedenfor et eksempel:

Videokvalitet og afspiller Netflix

Når filmen eller serien starter har du i bunden mulighed for følgende fra venstre mod højre. Pause, volumen, titlen på filmen, undertekster og sprog, samt om du vil se filmen i fuldskærm (Klik Escape knappen for at komme tilbage fra fuldskærm). Undertekster er gule, og det virker ikke som om det kan slås helt fra.Er du inde på en serie vil du ligeledes have mulighed for at se næste episode eller næste sæson.Er Materialet i HD – vil du se en HD knap. Du skal ikke foretage dig noget aktivt for at få det i HD.

Der er også mulighed for at bruge tastaturgenveje. Bl.a piletaster for at spole ti sekunder frem og Enter knappen for at genoptage filmen.Space pauser filmen, M = mute.

Det hele kører flydende. Billedekvaliteten er udemærket, men på ingen måde noget du falder ned af stolen af – heller ikke i High Definition.

Indhold på Netflix

Det mest populære netop nu er: How i met your mother, Prison break, Gossip girl, Breaking bad, Californication, Sons of Anarchy , Bones, Klovn, Dexter, Top gear og mange andre.

Der er både dansk og amerikansk materiale. F.eks. Klovn og Pusher er der, mens dansk produktioner fra SBS kun er på nutv og Viasats/TV3’s produktioner er på Viaplay. Dvs. ingen De unge mødre eller paradise hotel her.

Går du inde på en genre – f.eks. Danmark bliver du som udgangspunkt vist “forslag til dig” i øverste højre hjørne. Du kan også se det ud fra “bedst bedømte, A-Å eller udgivelsesår.Her i starten af 2013 kunne jeg kun finde få produktioner fra 2012 – regn derfor med at materialet på netflix ikke er det seneste.

Indholdet kan være altafgørende for streamingtjenester. Det Netflix ofte hånes for er indhold, der er forældet – er det interessant at se 10 år gamle film? – eller “nyheder” der var i biffen for 16 måneder siden?

Netflix på andre platforme

Netflix virker på en hel del platforme – PC/MAC, Android, iPhone, iPad, Playstation , Apple TV og diverse Smart TV. Anmeldelsen her har indtil nu taget udgangspunkt i en PC, men er også testet på iPhone 4 samt Android.

Netflix på Android (Samsung Nexus S – Android 4.1.2):

Netflix på android (og iPhone) virker gennemført. Netflix husker hvor langt du er kommet i de serier eller film du har set på din pc og viser fra det punkt du stoppede på din pc vdere på din telefon. Det er da genialt.

Netflix på android part1Netflix navigation Android

Android film med undeertekster på android

Der er mulighed for enten at søge efter materiale eller alternativt bladre dig gennem lister på samme måde som pc. Da skærmen på din telefon er mindre og har mindre opløsning, virker kvaliteten enormt god. Størrelse på downloadfilen er ca. 11 MB på android market er ca. 11MB. Testen er foretaget via både wifi og 3G og begge dele fungerer gnidningsfrit.

Netflix Konklusion af test:

Netflix er et gennemarbejdet produkt, der virker på tværs af mange forskellige platforme, der arbejder sammen, således at se lidt af en film på dit smart tv i stuen og tage den sidste del med ind i sengen på din iPhone og genoptage der hvor du slap. Indholdet er alfa omega, og det kunne være nyere end det er, såvel som der kunne være mere dansk indhold – især samarbejde med SBS og Viasat ville give rigtig mange danske produktioner. Billede kvaliten på mobile devices er høj, på din pc er det udemærket. Prøv Netflix gratis i en måned og giv din kommentar om hvad du synes nedenfor.

Besøg netflix her

Kommenter artiklen!