TV2 efter 11. januar 2012 – se hvad du gør her

TV2 logo

TV2 forsvinder fra en række af danskernes tv efter i dag. Se her hvordan du billigst får tv2 igen, der er er en af danmarks mest populære kanaler. Får du i dag tv2 via Yousee fortsætter Tv2 – du med ændret tekst fra TV2* til TV2HD.

Få Tv2 via boxer

Boxer tilbyder tv2 til kun 199 kr. (intropris for det første år). Udover denne pris kommer evt. modul til dit tv (fra 349 kr.) eller en modtagerboks (fra 449 kr.). Denne løsning kan du med fordel benytte hvis du allerede har tv via en almindelig antenne i dag. Der er dog meldt udsolgt rigtig mange steder på bokse – så det kan tage lang tid for at få leveret dette produkt – hvorfor det kan anbefales at vælge en af de andre løsninger – eksempelvis fra Canal Digital, Fullrate eller Telia.

Få Tv2 via dit telefonstik / bredbånd

De fleste seriøse bredbåndsudydere tilbyder dig tv via dit telefonstik. Du betaler for internet og tv i én og samme løsning og sparer derved en hel del i forhold til at købe løsningerne hver for sig. Klik her for at læse min anmeldelse af Fullrate TV, der pt. har kampagnepris på 6 måneders tv med 22 kanaler og 8mbit internet til kun 299 kr. om måneden de første 6 måneder. Udbyderne er Fullrate, TDC og Telia.

Få tv2 via parabol

Både Canal Digital og Viasat tilbyder tv2 i alle deres pakker. Se tilbuddene hos Viasat og Canal Digital.

Få tv2 via sputnik

Står du akut og mangler tv2 kan du får adgang via internettet på sputnik.dk. Se deres hjemmeside for mulige optioner.

Kommenter artiklen!