Bedste tv-pakke i 2012

2011 er ved at nærme sig sin afslutning og fra 11. januar 2012 er tv2 ikke længere en del af mange tv-pakker hvorfor det allerede nu er en god idé at sikre dig de kanaler du gerne vil have fra næste år. Der findes efterhånden en del flere udbydere en der var for bare få år siden. Alle løsningerne nedenfor inkluderer tv2! (viaplay undtaget)

 

Hvad skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du finde ud af hvilke kanaler du gerne vil se. Som hovedregel kan det deles op i 2 dele: Dem, der gerne vil se Viasats kanaler (tv3, tv3+, viasat sport, tv 1000 mv) og dem der kan undvære disse. Er det et must for dig at have disse kanaler skal du vælge en af nedenstående:

TDC logo           Viasat logo            Yousee logo              Viasat viaplay logo

Kan du leve med færre kanaler skal du finde ud af hvordan du gerne vil have leveret dine kanaler – det vil sige – vil du have dem via din telefonlinje / internetforbindelse, via alm. antenne på taget, via parabol eller via kabel-tv.

 

TV Via Telefonlinjen / bredbånd

TV via dit bredbånd er en af de former for tv der har mest fremgang – og det er med god grund. Du får mange kanaler til en lav månedlig pris. Kort fortalt bruger et kabel fra din router / modem og sætter til en tv-boks som du tilslutter dit tv. Der er følgende muligheder for internet via dit bredbånd:

TDC logo                     Fullrate logo                     Telia logo           Waoo logo

 

 

Tv via antenne

Det er denne form, der kendes bedst og stadig benyttes af rigtig mange husstande. Ønsker du eksempelvis fortsat tv2 og ikke ønsker det via bredbånd eller parabol har du nedenstående mulighed:

Boxer logo

 

TV via parabol

TV via parabol er fortsat en af de former for tv hvor du får den bedste signal kvalitet – og dermed rigtig flotte HD billeder. Du har følgende muligheder (der i øvrigt sagtens kan kombineres – således at du kan nøjes med én parabolskærm):

Canal Digital logo                  

 

TV via kabel-tv

Dette er en af de mest kendte former og også den nemmeste form, såfremt du vil have flere tv tilsluttet. Du kan vælge enten Stofa eller Yousee.

Yousee logo

 

 

Den bedste TV pakke!

Hvad der er det bedste for dig kommer an på hvilke kanaler du vil have og hvilke muligheder du har for at modtage signalet. Klik de forskellige leverandører igennem og se hvilke tilbud de har netop nu og dan derefter din egen mening.

 

 

 

Kommenter artiklen!