En eller flere paraboler til Viasat, Canal Digital, Free To Air?

Hos Canal Digital og Viasat får du ofte en parabol og opsætning med i den pakke du bestiller og derfor kan det være den billigste løsning at sætte to helt selvstændige paraboler op, selvom du måske ikke føler det er det, der er mest æstetisk korrekt. Fordelen er at du kan vælge at køre det ene abonnement til ét tv og det andet abonnement til det andet tv, for derved at give dig selv mulighed for at se noget forskelligt.

En eller flere paraboler

Såfremt du vil nøjes med én parabol og ét kabel ind i huset skal du have fat i en Diseqc switch samt et dobbeltbeslag til parabolhoveder. Med denne løsning kan du nøjes med én parabol og ét kabel ned til din ene modtagerboks. Fra denne kan du viderekoble signalet hvis du kører med nr. 2 parabolmodtager boks. Du kan også vælge ikke at benytte en diseqc switch. Fordelen ved dette er at du kan køre kablerne til 2 forskellige receivere, hvis du eks. vil benytte den ene i et værelse og den anden i stuen. Du kan vælge at følge en installations guide eller tage den nemme løsning og ringe til en ekspert, der kan indstille det hele for dig. Jeg anbefaler din lokale antennemand.

Størrelsen på parabolskærmen

Som undgangspunkt betyder det ikke det helt store – men vil du være sikker i flere vejrforhold bør du tage en skærm på minimum 80cm. Jo større, des bedre signal vil du kunne opnå.

Kommenter artiklen!