Yousee Jackpot – 3 dage med vanvittige tilbud!

Yousee har siden i mandags kørt med 3 gode tilbude på henholdsvis tv, bredbånd og deres tv-boks løsning – Yousee Plus. Der er både tilbud til eksisterende kunder og til helt nye kunder.

Yousee leverer deres løsninger over kabel-tv, der er baseret på kobber teknologi. Denne kobber er væsentligt kratigere end det du kan få via telefonlinien, hvilket garanterer dig mulighed for højere hastigheder på bredbånd og knivskarpe billeder på tv-skærmen uden at skulle tænke på antenner.  Det er ikke alle der har mulighed for at få Yousee, da det ikke er i alle ejerforeninger eller bredt ud i alle villakvarterer.

Lad os se nærmere på de 3 tilbud:

Tilbud på Yousee kabel-tv:

Normalvis kan det koste op til 3.595 kr. at få etableret Yousee kabel-tv på din adresse – men de næste par dage kan du spare op til dette beløb ved at bestille online. Du indtaster simpelthen din adresse og du kan finde ud af om du kan få bredbånd. Bemærk at skal der graves kabler ind til din grund, er dette ikke inkluderet i prisen.  Det fede ved kabel-tv er at du kan se tv i flere rum på flere forskellige tv uden bokse, kort og ekstra udgifter – det kunne boxer, viasat og de andre godt lære noget af! Tv-pakkerne koster fra 199 kr. om måneden er det er med TV3 (og en række andre kanaler) som ellers er en svær eller umulig kanal at få med andre udbydere. Mindstepris i 6 måneder 1.194 kr.

Tilbud på Yousee bredbånd:

De næste par dage får du mulighed for at få en 30 mbit forbindelse til 299 kr. om måneden. I sig selv er det en billig pris men frem til den 31/10 2012 vil hastigheden være hele 50 mbit.  Der er ikke nogen bindingsperiode, så du kan nøjes med en enkelt måned. Derudover for du adgang til Yousee Play med over 18 millioner numre, adgang til web-tv og en trådløs router. Det kræver tv fra yousee at kunne bestille bredbånd. Derfor – har du tv fra dem nu, burde du benytte lejligheden til at få bredbånd – du vil ikke blive skuffet.

Tilbud på Yousee Plus:

Yousee Plus er et produkt du kan vælge at tilkøbe hvis du allerede er kunde hos yousee. Det koster 99 kr. om måneden og giver dig adgang til tv-arkiver, start/stop/pause, start forfra, mulighed for at leje film mv. Det gode her er at du pt. får 30 gratis lejefilm med hvis du opretter nu. Filmene skal dog ses inden årsskiftet. Mindsteprisen på dette er 576 kr.

Alle ovenstående tilbud er gældende til d. 8/8 – 2012.

Kommenter artiklen!