TV3 – De bedste danske tv-programmer! – Få dem på dit TV nu!

Tv3_logo

Foto: TV3

 

Tv3 er en af de mest populære tv-kanaler i Danmark. Udover at vise populære udenlandske serier som Bones, The Mentalist og Ncis producerer TV3 en hel række programmer selv. Nogle af de mest populære programmer er: For Lækker til Love, Fristet, Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel, og Luksusfælden, men også Ånderne vender tilbage, Familien fra bryggen, Det perfekte minut og Amalies verden scorer seertal hos os danskere.

For Lækker til Love

For lækker til love

Foto: Birger Storm

For lækker til love er et reality show med bl.a. Kia, Amalie, Dennis, Ann-Lie og Gustav. Programmet omhandler en række singler, der forsøger at finde den eneste ene. Deltager følges på tæt hånd i jagten på den helt rigtige partner . Et underholdende show hvor man følger med deltager fra planlægning af date til selve daten og deres efterfølgende feedback.

Fristet

Fristet

Foto: TV3/Anders Wickström

Kort fortalt er deltagerne delt op i 2 hold, der skal forsøge at tjene penge til deres hold, således at de endelig kan dyste om den samlede præmiesum på en ½ million kroner. Undervejs vil de dog blive fristet til at lade deres egoisme sejre og ofre holdet. Hvem kan stå for Fristelsen?

Robinson Ekspeditionen

Robinson ekspeditionen

Foto: Lotta Lemche

 

 

Robinson Ekspeditionen er vel nok en af mest kendte produktioner fra TV3., og blandt de første reality programmer i Danmark sammen med blandt andet Big Brother. Værten Jakob Kjeldberg har været med i rigtig mange år og selvom man skulle tro at konceptet ikke kunne eksistere stadig – er det fortsat en af mest populære reality programmer. År 2011 ekspeditionen er døbt Jagten på det gyldne kranie. Det bliver spændende at se om produktionen fortsætter i 2012. Hugo blev i øvrigt kåret som vinder af ekspeditionen 2011.

Paradise Hotel

Paradise Hotel 2012

Foto: Lemche & Serup

Dette er nok en af de mest omtalte reality shows på dansk tv. Hvad får man når man sætter en række smukke mennesker ind på et lækkert lukket hotel i Mexico og giver fri bar? Deltagerne stemmes hjem efterhånden ved at de ikke står med en partner eller taber en dyst eller udfordring. Det er i høj grad et psykisk spil. Det bliver spændende at se dette show i 2012.

Luksusfælden

Luksusfælden

Foto: Heidi Maxmilling/TV3

Luksusfælden har kørt siden 2008 hvor vi har fået lov til at følge med i en række danskeres økonomiske problemer, med løsningsforslag af de to værter (i de sidste afsnit i 2011) Gustav Juul og Mette Reismann. På en lidt mærkelig måde er det interessant at følge med i andres økonomi, for at undgå at lave de egne fejl selv og prøve at få forståelse for deres situation eller mangel på situationsfornemmelse.

Hvordan får jeg tv-programmer fra TV3?

For at kunne se de bedste tv-programmer fra tv3 har du en række muligheder. Se her for de bedste tv-pakker med tv3, valget af udbyder er op til dig. Har du mulighed for kabel-tv er yousee helt oplagt, alternativt kan du få tv3 gennem viasat, tv3 gennem TDC eller genudse de fleste udsendelser gennem viaplay.

2comments

Kommenter artiklen!