Flere tv på viasat, boxer og canal digital – løsninger

Flere tv/fjernsyn på viasat, boxer og canal digital

Vi kender det alle sammen. Der kommer et program i tossekassen som man bare skal se. Desværre så rammer det sammen med fodbold/nyheder/børnenes favorit tegneserie eller andet. Derfor vil vi gerne have mulighed for at se to forskellige kanaler på to eller flere forskellige fjernsyn. Den gode nyhed er at det sagtens kan lade sig gøre hos alle tre udbydere. Den dårlige er at det kræver ekstra udstyr – og det er  desværre ikke gratis!

Løsning flere tv viasat

Fælles teknik for Viasat og Canal Digital:

Begge disse er drevet af paraboler og når du gerne vil se to forskellige kanaler på to forskellige fjernsyn – skal du have to modtagere, tre fjernsyn = 3 modtagere osv. Til dette skal du benytte et parabolhoved der er udstyret med flere udgange. Derved kan du sende kablet/signalet direkte ud til de enkelte modtagere. Dette er også kaldet et LNB hoved. Du kan sagtens selv skifte dette hoved. Det er ikke videre teknisk, du skal bare sørge for at parabolen ikke flytter position når du skifter hovedet. Er du usikker anbefaler vi at du tager fat i  din lokale anetennemand og får dem til at installere det for dig.

Viasat

Viasat kalder deres løsning for ViasatHeleHuset. Prisen for dette er 299 kr. i opstartsafgift (dette inkluderer en HD tv-boks) samt 69 kr. om måneden. Det kræver du i forvejen har et almindeligt abonnement – du kan også bestille viasat og et ekstra tv i én og samme omgang. Har du endnu ikke Viasat og ønsker både abonnement og eventuelt hele huset klik her.

Canal Digital

Canal Digital kalder deres løsning for Multiroom. Hos Canal Digital betaler du ikke ekstra for multiroom. Det eneste det koster dig er 49 kr. om måneden i 24 måneder for deres receiver – hvis du ikke har en ekstra i forvejen. Der er ikke nogen årlig ekstra udgift. Hvis du i forvejen har et FAMILY abonnement vil det også være dette du har på dit ekstra kort. Har du endnu ikke Canal Digital kan du klikke her for at læse mere. Du kan få få tv til i alt 4 rum ialt.

Boxer

Hos boxer koster et ekstra kort en engangsudgift på 399 kr pr- kort. Du kan maksimalt få 3 ekstra kort.  Læs mere om Boxer Extra kort her.

Kommenter artiklen!