Gratis sputnik i en måned! – Læs her hvordan!

Sputnik gratis i en måned

Sputnik samarbejder sammen med en række forskellige producenter og udbydere for at promovere deres kanaler og for at udbyderne lettere kan sælge deres produkter. Som det er netop nu er der kampagnekoder gennem Telmore (hvis du køber mobilt bredbånd her) – eller gennem Sony hvor der findes en kampagnekode som du også kan bruge selvom du IKKE har købt dig et Sony TV.

 

Hvad får jeg gratis med Sputnik?

Sputnik kører med 4 forskellige abonnementsformer. Sputnik TV, Sputnik Premier League, Sputnik Sport og Sputnik Total. Ikke noget du skal bekymre dig så forfærdeligt meget om – men det du får adgang til i en måned er det, der kaldes Sputnik TV. Du får første måned gratis – til en værdi af 69 kr.

 

Opsigelse af Sputnik

Da du afgiver dine kreditkortoplysninger og indgår et løbende abonnement med Sputnik ved registrering for én gratis måned skal du huske at opsige abonnementet. Gør f.eks. det at du lige efter du har registreret dig for 30 dage / en måned gratis – går ind på din profilside (klik dit brugernavn i øverste højre hjørne når du er logget ind), og klik på abonnement/Enkeltkøb og klik på opsigelsesknappen. Herved afmelder du automatisk fornyelse og har fortsat din gratis adgang i en måned.

 

Hvad kan jeg se på Sputnik TV?

Du har adgang til live tv fra kanalerne TV2, Charlie, Zulu og NEWS (dog kan enkelte udsendelser mangle grundet rettigheder). Du har derudover adgang til arkiverede udsendelser (afsnit og serier).

 

Hvordan får jeg gratis adgang til Sputnik?

  1. Klik på gratis Sputnik
  2. SMS ”SPUTNIKSONY” til 1234
  3. Opret dig som kunde
  4. Vælg Sputnik TV 1 måned og betal med kampagnekoden fra din telefon.

 

Anmeldelse af Sputnik

Jeg har ikke fået lavet en decideret anmeldelse af Sputnik endnu – men har foreløbig kun en test af Viaplay. Efter min mening får man langt mere hos Viaplay der også er gratis i 30 dage – men prøv begge dele i en måned gratis og se hvad, der passer dig bedst.

Kommenter artiklen!